Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL-Violaris 250L Glass/Inox

Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας SOL-Violaris Glass/Inox 250lt είναι κατάλληλος για τις ανάγκες χρήσης ζεστού νερού 7-8 ατόμων και λόγω της ανοιξείδωτης επένδυσης του μπόιλερ από Ανοξείδωτο ατσάλι ΙΝΟΧ 100% ΑΝΤΙΜΑΓΝΗΤΙΚΟ 316L, ενδείκνυται για μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες και τουριστικά καταλύματα ή ξενοδοχειακές μονάδες σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Η εταιρεία SOL-Violaris ιδρύθηκε το 1979 και είναι από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες Ηλιακών Θερμοσιφώνων στην Ελλάδα. Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL-Violaris είναι ευρέως γνωστοί για την υψηλή τους απόδοση, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα προϊόντα μας είναι εξ ολοκλήρου ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κατασκευής. Παρέχεται 10ετής γραπτή εγγύηση στα Μπόιλερ Glass και 15ετής γραπτή εγγύηση στους συλλέκτες και συνοδεύονται απο όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις (Solar Keymark, Δημόκριτος, CE, Energy Label) που διέπουν την ορθή λειτουργία των ηλιακών συστημάτων.

  Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

   error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !
   X
   Call Now Button