Μπόιλερ (Boiler) Ηλιακού Θερμοσίφωνα SOL-Violaris 300lt Glass/Inox Διπλής Ενέργειας (ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Μπόιλερ Ηλιακού Θερμοσίφωνα 300lt SOL-Violaris Glass/Inox

Τα Μπόιλερ (Boiler) Ηλιακού Θερμοσίφωνα SOL-Violaris 300lt Glass/Inox είναι κατάλληλα για τις ανάγκες χρήσης ζεστού νερού 8-10 ατόμων και προσφέρονται για αντικατάσταση σε παλιό ηλιακό, αφού είναι συμβατά με τους περισσότερους ηλιακούς θερμοσίφωνες της αγοράς. Ενδείκνυνται για οικιακή χρήση, εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Η εταιρεία SOL-Violaris ιδρύθηκε το 1979 και είναι από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες Ηλιακών Θερμοσιφώνων στην Ελλάδα. Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL-Violaris είναι ευρέως γνωστοί για την υψηλή τους απόδοση, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα προϊόντα μας είναι εξ ολοκλήρου ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κατασκευής. Παρέχεται 10ετής γραπτή εγγύηση στα Μπόιλερ SOL-Violaris Glass/Inox και συνοδεύονται από όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις (Solar Keymark, Δημόκριτος, CE, Energy Label) που διέπουν την ορθή λειτουργία των ηλιακών συστημάτων.

    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !
    X
    Call Now Button