Μπόιλερ (Boiler) Ηλιακού Θερμοσίφωνα SOL-Violaris EnergyPro 200lt Glass/Ral Διπλής Ενέργειας (ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Μπόιλερ Ηλιακού Θερμοσίφωνα 200lt SOL-Violaris EnergyPro Glass/Ral

Τα Μπόιλερ (Boiler) Ηλιακού Θερμοσίφωνα SOL-Violaris EnergyPro 120lt Glass/Ral είναι κατάλληλα για τις ανάγκες χρήσης ζεστού νερού 5-6 ατόμων και προσφέρονται για αντικατάσταση σε παλιό ηλιακό, αφού είναι συμβατά με τους περισσότερους ηλιακούς θερμοσίφωνες της αγοράς. Ενδείκνυνται για οικιακή χρήση, εξοχικές κατοικίες και τουριστικά καταλύμματα.

Η εταιρεία SOL-Violaris ιδρύθηκε το 1979 και είναι από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες Ηλιακών Θερμοσιφώνων στην Ελλάδα. Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL-Violaris είναι ευρέως γνωστοί για την υψηλή τους απόδοση, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα προϊόντα μας είναι εξ ολοκλήρου ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κατασκευής. Παρέχεται 10ετής γραπτή εγγύηση στα Μπόιλερ SOL-Violaris EnergyPro Glass/Ral και συνοδεύονται απο όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις (Solar Keymark, Δημόκριτος, CE, Energy Label) που διέπουν την ορθή λειτουργία των ηλιακών συστημάτων.

    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !
    X
    Call Now Button