Ηλιακός Θερμοσίφωνας SOL-Violaris 200lt/3.34m² Glass/Inox Exclusive Επιλεκτικός Τιτανίου FULL PLATE NAVI Διπλής Ενέργειας (ΕΩΣ 5 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL-Violaris 200L Glass/Inox Exclusive

Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας SOL-Violaris Glass/Inox Exclusive 120lt είναι κατάλληλος για τις ανάγκες χρήσης ζεστού νερού 5-7 ατόμων και λόγω της ανοξείδωτης επένδυσης του μπόιλερ από Ανοξείδωτο ατσάλι ΙΝΟΧ 100% ΑΝΤΙΜΑΓΝΗΤΙΚΟ, ενδείκνυται για οικιακή χρήση, εξοχικές κατοικίες ή τουριστικά καταλύματα σε παραθαλάσσιες περιοχές. Παράλληλα,  διαθέτει την αξεπέραστη σειρά των ηλιακών συλλεκτών Navi+ με μονοκόμματο κάσωμα, προσφέροντας απόλυτη στεγανοποίηση χωρίς θερμικές απώλειες.

Η εταιρεία SOL-Violaris ιδρύθηκε το 1979 και είναι από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες Ηλιακών Θερμοσιφώνων στην Ελλάδα. Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL-Violaris είναι ευρέως γνωστοί για την υψηλή τους απόδοση, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα προϊόντα μας είναι εξ ολοκλήρου ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κατασκευής. Παρέχεται 10ετής γραπτή εγγύηση στα Μπόιλερ Glass και 25ετής γραπτή εγγύηση στους συλλέκτες και συνοδεύονται από όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις (Solar Keymark, Δημόκριτος, CE, Energy Label) που διέπουν την ορθή λειτουργία των ηλιακών συστημάτων.

Call Now Button
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !
X