Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

1. πληρωμή με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD (έως 6 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις)
2. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
3. πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής – ισχύει μόνο για τις περιοχές εντός λεκανοπεδίου Αθηνών)


1. πληρωμή με πιστωτική κάρτα (έως 6 Άτοκες Δόσεις)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.sol-violaris.com δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Electron Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Όλες οι πληρωμές με πιστωτική ή prepaid (Visa, Visa Electron και MasterCard) κάρτα γίνονται μέσω ασφαλούς σελίδας της Τράπεζας. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με πιστωτική θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας, όπου θα ολοκληρώσετε την αγορά σας. Το sol-violaris.com δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών καρτών, ούτε έχει οποιαδήποτε πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).


2. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφετε στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμό σας και να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά, η να το αποστέλλετε με Fax 210.3006900 ή με email στο info@sol-violaris.com


3. πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Για τις περιοχές ΕΝΤΟΣ λεκανοπεδίου Αθηνών, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την παράδοση στο χώρο σας, είτε με κάρτα είτε μετρητά. Τα μεταφορικά είναι ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.

Σημείωση: Για τις περιοχές ΕΚΤΟΣ λεκανοπεδίου Αθηνών, παραδίδουμε χωρίς χρέωση τα προϊόντα σε συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών ή της αρεσκείας σας. H παραγγελία ολοκληρώνεται με πληρωμή μέσο του e-shop μας ή με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Τα μεταφορικά από την μεταφορική προς στον προορισμό του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Όλα τα προϊόντα μας είναι σε stock και ετοιμοπαράδοτα, ενώ οι χρόνοι παραλαβής τους είναι οι πιο σύντομοι της αγοράς.

Aθήνα (Λεκανοπέδιο) & Δήμος Θεσσαλονίκης: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Πιο συγκεκριμένα:

• Για παραγγελίες εντός ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, τα προϊόντα αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ και ΑΜΕΣΑ (σε 1 μόλις μέρα) σε ισόγειο χώρο με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας στις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας.
(Τηλέφωνο για παραγγελίες Αθήνα: 210.6613143)

• Για παραγγελίες εντός ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τα προϊόντα αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ και ΑΜΕΣΑ (σε 1 μόλις μέρα) σε ισόγειο χώρο με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας στις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας.
(Τηλέφωνο για παραγγελίες Θεσσαλονίκη: 2311.111432)

• Στις υπόλοιπες περιοχές, τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και το συνολικό κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή που πρόκειται να παραδοθούν τα εμπορεύματα, καθώς και από τον όγκο και το βάρος των εμπορευμάτων της κάθε αποστολής. Για το κόστος αποστολής ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.

• Τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που ορίζει ο πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του.

• Οι τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνουν εγκατάσταση, η οποία καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας με το αρμόδιο τεχνικό τμήμα.

 


 

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !
X
Call Now Button