Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 4 τρόπους:

1. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
2. πληρωμή με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD (έως 3 δόσεις)
3. πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής – ισχύει μόνο σε Αθήνα – Πειραιά)
4. παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας

 

1. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφετε στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμό σας και να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά, η να το αποστέλλετε με Fax 210.3006900 ή με email στο info@sol-violaris.com

 

2. πληρωμή με πιστωτική κάρτα (έως 3 άτοκες δόσεις)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.sol-violaris.com δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Electron Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Όλες οι πληρωμές με πιστωτική ή prepaid (Visa, Visa Electron και MasterCard) κάρτα γίνονται μέσω ασφαλούς σελίδας της Τράπεζας. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με πιστωτική θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας, όπου θα ολοκληρώσετε την αγορά σας. Το sol-violaris.com δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών καρτών, ούτε έχει οποιαδήποτε πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).


3. πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλες τις περιοχές εντός Αθηνών – Πειραιά. Τα μεταφορικά είναι ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.

Για τις περιοχές εκτός Αθηνών – Πειραιά, παραδίδουμε χωρίς χρέωση τα προϊόντα σε πρακτορεία μεταφορών της αρεσκείας σας. H παραγγελία ολοκληρώνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

4. παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας

Κατάστημα: Κλεισθένους 304 & Λυκαβηττού 1, Γέρακας Αττικής Τ.Κ. 15344

Call Now Button
X