Ασφάλεια Πληρωμών μέσω ασφαλούς συστήματος ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς - Winbank

https://www.piraeusbank.com

Η σελίδα που ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του είναι ασφαλής (χρήση SSL encryption με 128-bit μέγεθος κλειδιού) το οποίο εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας στο "ePOS Paycenter"


 

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL-Violaris Χάλκινοι

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες SOL-Violaris είναι ευρέως γνωστοί για την υψηλή τους απόδοση, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος.

• Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL-Violaris Χάλκινοι Διπλής Ενέργειας

• Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL-Violaris Χάλκινοι Τριπλής Ενέργειας

 

Ιδιότητες Ηλιακού Θερμοσίφωνα Χαλκού (15 χρόνια εγγύηση)

• Μηδενική συντήρηση

• Απεριόριστη διάρκεια ζωής

• Μηδενικές απώλειες του ζεστού νερού

• Μοναδικός για πόσιμο νερό

• Διπλάσια αντοχή 

• Ασφάλεια από πάγο και άλατα

• Πιστοποιημένα υλικά κατασκευής

• Πιστοποιημένο προϊόν

 

 

Τα 12 σημεία που ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας SOL-Violaris υπερέχει:

1. Εγγυημένη αντοχή του ηλιακού θερμοσίφωνα δίπλα στη θάλασσα
Η εξωτερική επένδυση του Ηλιακού Θερμοσίφωνα SOL-VIOLARIS είναι από ηλεκτροστατική βαφή ή ανοξείδωτη, ιδιαίτερα ανθεκτικά στις υπεριώδεις ακτίνες, σε υγρά κλίματα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. 


2. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SOL-Violaris δεν παγώνει
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μανδύα για το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο ηλιακός θερμοσίφωνας SOL-Violaris εγγυάται τη σταθερή του λειτουργία ακόμα και με παγωνιά, εξασφαλίζοντας παράλληλα τους συλλέκτες από τον κίνδυνο να βουλώσουν από τα άλατα. 

 

3. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SOL-Violaris αποδίδει περισσότερο ζεστό νερό τον χειμώνα
Η ισχυρή και χοντρή μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50 χιλ. και υψηλής πυκνότητας 40 Kg/m³ εξασφαλίζουν για τον καταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό για χρήση, ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 20 βαθμούς C υπό το μηδέν.

 

4. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SOL-Violaris έχει μεγάλη αντοχή
Η μεταλλική κατασκευή της δεξαμενής του είναι 3 χιλ. και γίνεται σύμφωνα με το DIN 4800-5. Αυτό σημαίνει διπλάσια αντοχή του δοχείου σε υψηλές πιέσεις δικτύων σε σύγκριση με τους περισσότερους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.

 

5. Εξασφαλισμένη αντοχή του θερμοδοχείου (μπόιλερ) στα σκληρά νερά και στα άλατα
Ηλιακοί θερμοσίφωνες GLASS - Η εσωτερική προστασία του δοχείου επιτυγχάνεται με DURO SMALT ELASTIC. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος προστασίας θεωρείται η πιο ενδεδειγμένη για τις αντοχές της σε πολύ σκληρά νερά και οι ελαστικές της ιδιότητες, της επιτρέπουν να ακολουθεί τις συστολές-διαστολές της δεξαμενής αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ρωγμών που δημιουργούνται στις περισσότερες δεξαμενές με διαφορετική προστασία επισμάλτωσης. Επίσης η SOL-VIOLARIS κατασκευάζει ηλιακούς θερμοσίφωνες με δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι (inox) ή εξ ολοκλήρου από χαλκό για μεγάλη αντοχή στον χρόνο και σε περιοχές με ιδιαιτερότητες στην ποιότητα νερού.
 
6. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SOL-Violaris εξασφαλίζει ζεστό νερό και με το καλοριφέρ (λέβητα)
Ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας.
Στο μποιλερ μπορεί να προστεθεί σερμπαντίνα που να συνδέεται και με το καλοριφέρ, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη οικονομία.

 

7. O ηλιακός συλλέκτης SOL-Violaris έχει μεγάλη αντοχή
Οι περισσότεροι σχεδόν ηλιακοί συλλέκτες λόγω ελλιπούς σχεδιασμού δεν διαθέτουν οπές εξαερισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται το χειμώνα (ιδιαίτερα σε υγρά κλίματα) φαινόμενα υδρατμών στο εσωτερικό τους λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάβρωση στον απορροφητή του ηλιακού συλλέκτη. Το προφίλ του ηλιακού θερμοσίφωνα SOL-Violaris διαθέτει τέσερισ οπές εξαερισμού, που καλύπτονται με τρόπο απόλυτα στεγανό έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής.

 

8. Ο ηλιακός συλλέκτης SOL-Violaris εξασφαλίζει απόλυτη μεταφορά θερμότητας στο θερμοδοχείο (boiler)
Γιατί ο ηλιακός απορροφητής SOL-Violaris κατασκευάζεται από ενιαίο φύλλο με επίστρωση τιτανίου και χαλκοσωλήνες που συγκολλούνται με την μέθοδο Ultrasonic (με υψίσυχνα). Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο συγκόλλησης επιτυγχάνεται απόλυτη μεταφορά της θερμότητας και επιτρέπει στον ηλιακό συλλέκτη να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

 

9. O ηλιακός συλλέκτης SOL-Violaris αξιοποιεί τόσο την άμεση, όσο και την άμεση ακτινοβολία
Η ενιαία επιφάνεια με επίστρωση τιτανίου του ηλιακού συλλέκτη σε συνδυασμό με το SOLAR TEMPERED GLASS και τους ειδικούς κρυστάλλους που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τις επανακλάσεις της άμεσης ακτινοβολίας και κάνουν τον συλλέκτη του Ηλιακού SOL-VIOLARIS τον μοναδικό συλλέκτη υψηλών αποδόσεων.

 

10. Σταθερή απόδοση χωρίς απώλειες
Η διπλή μόνωση 40 χιλ. από πετροβάμβακα και 20 χιλ. από υαλοβάμβακα που είναι πλευρικά τοποθετημένη εξασφαλίζουν την υψηλή απόδοση και ελαχιστοποιούν τις απώλειες του ηλιακού συλλέκτη SOL-VIOLARIS.


11. Πρόληψη - Αξιοπιστιά - Πρόληψη - Ποιότητα
Σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου όλοι οι ηλιακοί συλλέκτες διαθέτουν άθραυστο τζάμι ασφαλείας για αντοχή στο χαλάζι και για λόγους πρόληψης ατυχημάτων. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SOL-Violaris διαθέτει ειδικό TEMPERED GLASS 3,5 χιλ. ακολουθώντας τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.

 

12. Εύκολη τοποθέτηση - Εξαιρετική εμφάνιση
Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής σε συνδυασμό με τη μελετημένη βάση στήριξης και τα πλαϊνά προστατευτικά καλύμματα των σωλήνων σύνδεσης, προσφέρουν την δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε κεραμίδια και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου.

 

 

 

 

banner1

 

Open Chat.
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start